Ultherapy (Niet Invasieve Lift)

Ultherapy (Niet Invasieve Lift)

Tijdens het verouderingsproces verliest onze huid collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) waardoor de huid slapper wordt. Ultherapy is een unieke natuurlijke behandeling met geluidsgolven die zorgt voor een liftend effect en huidverbetering zonder chirurgie of inspuitingen..

Hoe werkt de behandeling?

Deze innovatieve methode maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasound energie om de huid te verstrakken. De geluidsgolven dringen door tot in de diepste lagen van de huid om deze van daaruit te verstrakken en te verjongen. De huid wordt op voorhand behandeld met een verdovende crème.
✓ HUIDVERSLAPPING VAN HET GELAAT

✓ HUIDVERSLAPPING VAN DE DECOLLETÉ

✓ HUIDSLAPTE VAN DE HALS

✓ VEROUDERING VAN DE HANDEN

De meeste mensen hebben na één behandeling reeds het gewenste resultaat. Omdat het verouderingsproces hierna gewoon verdergaat kiezen de meeste mensen ervoor om deze behandeling op termijn te herhalen.
Een behandelconsult duurt gemiddeld tussen 60-90 minuten.
Na de behandeling kan u direct uw normale activiteiten hervatten, er is geen herstelperiode. Het resultaat van de behandeling treedt geleidelijk aan op. De eerste resultaten zijn zichtbaar na twee tot drie maanden en optimaal na zes maanden.
Het is belangrijk om op voorhand het behandelgebied te reinigen en geen make-up te dragen.
Prijzen zijn afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt en beginnen voor kleine behandelingen vanaf €150 .