Skinboosters

Skinboosters

Reeds vanaf de eerste tekenen van het verouderingsproces wordt onze huid slapper en meer en meer vochtarm. Skinboosters trekken vocht aan in de huid waardoor deze steviger en veerkrachtiger wordt.

Hoe werkt de behandeling?

Skinboosters worden via kleine prikjes of een canule (een dun hol buisje met stomp uiteinde) aangebracht in de huid. Indien gewenst kan vooraf een verdovende crème aangebracht worden voor maximaal comfort. De kleine druppeltjes skinbooster zullen de huid in de diepte hydrateren en de productie van nieuw collageen stimuleren.
✓ FIJNERE LIJNTJES OF RIMPELTJES

✓ ONEFFENHEDEN

✓ ACNÉLITTEKENS

✓ VEROUDERING VAN DE HANDEN

Een opstartkuur met skinboosters bestaat uit twee of drie behandelingen. Hierna volgt elke 6 tot 12 maanden een onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.
Een consult waarop u wordt behandeld met skinboosters duurt gemiddeld 30 minuten.
De eerste dagen na de behandeling kunnen blauwe plekjes of lichte tot matige zwelling optreden. Het optimale resultaat van een behandeling met skinboosters zie je 4 maanden na de eerste behandeling.
Het is belangrijk om voor de behandeling het gelaat goed te reinigen en geen make-up te dragen. Na de behandeling mag u de huid gedurende 14 dagen niet blootstellen aan hevig zonlicht of zonnebank.
Prijzen vanaf €200 per behandeling