PRP

PRP

Plaatjes Rijk Plasma (PRP) is afkomstig van lichaamseigen bloed dat vele groeifactoren bevat. PRP wordt in de cosmetische geneeskunde gebruikt om huidverbetering te bekomen en haargroei te stimuleren.

Hoe werkt de behandeling?

Na een bloedafname in de arm wordt het bloed gecentrifugeerd waardoor het plaatjes rijk plasma afgezonderd wordt van de rode bloedcellen. Dit PRP wordt vervolgens terug ingespoten in de huid van het behandelgebied.
✓VERSCHILLENDE VORMEN VAN HAARVERLIES ✓DOFFE SCHRALE HUID ✓ HUIDVEROUDERING
Voor haarverlies is een kuur van vier behandelingen nodig om op te starten, telkens met vier weken ertussen. Voor huidverjonging is een kuur van drie behandelingen aangewezen: Na deze opstartkuur is het aan te raden om de behandeling 1 tot meerdere keren per jaar te herhalen om het effect te behouden.
Een behandelconsult duurt ongeveer 30-45 minuten.
Vlak na de behandeling kan men roodheid van de huid verwachten en eventueel kleine blauwe plekjes. Het optimale resultaat voor haargroei is zichtbaar na 6 maanden, omdat het nieuwe gestimuleerde haar tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen en te groeien. Huidverbetering ontstaat door stimulatie van collageen en wordt zichtbaar na 6-8 weken.
Het is belangrijk om voor de behandeling het gelaat of de hoofdhuid te reinigen en geen make-up te dragen. Na de behandeling mag u de huid niet blootstellen aan hevig zonlicht of zonnebank. Indien de hoofdhuid behandeld werd mag u het haar 4 uur na de behandeling terug wassen
Prijzen vanaf €250 per behandeling