Profhilo

Profhilo

Profhilo is een anti-ageing behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hiermee kunnen we de huid verjongen zonder volume toe te voegen aan het gezicht.

Hoe werkt de behandeling?

Via enkele kleine prikjes wordt Profhilo aangebracht in de huid. Hierna zal het zich verspreiden over het huidoppervlak om zo de huid geleidelijk aan weer stevig en gezond te maken in de verschillende huidlagen. Dit gebeurt door aanmaak van nieuw collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid). Omdat dit natuurlijk proces wat tijd vraagt is het effect van de behandeling geleidelijk aan zichtbaar. De eerste resultatenzijn waarneembaar na 6-8 weken.
✓ HUIDVERSLAPPING VAN HET GELAAT

✓ HUIDVERSLAPPING VAN DE DECOLLETÉ

✓ HUIDSLAPTE VAN DE HALS

✓ VEROUDERING VAN DE HANDEN

Voor de opstart zijn er twee tot drie behandelingen nodig met een tussenpoos van 4 weken. Om het effect te behouden wordt geadviseerd om één tot twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen.
Een behandelconsult duurt ongeveer 20-30 minuten.

Vlak na de behandeling kan er lichte zwelling zichtbaar zijn op de injectieplaatsen, te vergelijken met muggenbultjes, die verdwijnt binnen 24u.

De eerste effecten van huidversteviging zijn zichtbaar na 6-8 weken.

Het is belangrijk om voor de behandeling het gelaat goed te reinigen en geen make-up te dragen. Na de behandeling mag u de huid gedurende 14 dagen niet blootstellen aan hevig zonlicht of zonnebank.
Prijzen vanaf €350 per behandeling