Fillers

Fillers

Fillers zijn volumeherstellers die gemaakt zijn van lichaamseigen stoffen. Tijdens het verouderingsproces wordt de huid slapper en verliest het gelaat volume. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes, rimpels of diepe groeven. Ook de contouren van ons gezicht vervagen. Met fillers kunnen we rimpels opvullen, volume herstellen en contouren terug verbeteren.

Hoe werkt de behandeling?

Door middel van een zeer fijn naaldje of een canule (een dun hol buisje met stomp uiteinde) wordt de filler aangebracht op de gewenste plaats. Bij Bellini Clinic worden enkel veilige niet-permanente fillers gebruikt.
✓ FIJNERE LIJNTJES, MATIGE PLOOIEN EN DIEPE GROEVEN OP VERSCHILLENDE PLAATSEN IN HET GELAAT ✓ MEER VOLUME CREËREN IN DE LIPPEN ✓ ACCENTUEREN VAN DE JUKBOGEN, DE KAAKLIJN, DE KIN ✓ OPVULLEN VAN HOLLE SLAPEN BIJ BELLINI CLINIC BESPREKEN WE UITGEBREID UW WENSEN EN STELLEN WE EEN INDIVIDUEEL BEHANDELPLAN OP. WE GEBRUIKEN ENKEL PRODUCTEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT.
Fillers zijn gemaakt van lichaamseigen stoffen waardoor het lichaam ze herkent en weer kan afbreken. Het resultaat is dus niet permanent. Na gemiddeld 6 tot 18 maanden heeft ons lichaam de filler weer opgelost.
Afhankelijk van de uitgebreidheid van de behandeling en het benodigde aantal milliliter, varieert de duur van het behandelconsult. Gemiddeld duurt deze 30 tot 60 minuten.
Na de behandeling kan er zwelling optreden of kunnen er blauwe plekken ontstaan. Deze verschijnselen zijn mild en van korte duur.
Prijzen vanaf €300
Het is belangrijk om voor de behandeling het gelaat goed te reinigen en geen make-up te dragen. Na de behandeling mag u de huid 14 dagen niet blootstellen aan hevig zonlicht of zonnebank.